Asiakkaitamme ovat mm. automaahantuojat, mainos- ja tapahtumamarkkinointitoimistot ja tapahtumajärjestäjät. Alla niistä muutama.


Asiakkaitamme


Ducati Finland has used the services of Dezoo for various events including 2 motorcycle exhibitions.
We have been very satisfied with the services provided by Dezoo thanks to the punctuality and quality of the work.

I would higly recommend Dezoo to any company!
— Joe Chiodo, Brand Manager, Ducati Finland / Oy Cavallino Ab

Har i snart 15 år haft ett nära marknads samarbete med Teijo Lahti och Dezoo Ab. Har av Dezoo beställt ett tiotal turnkey Finnbuild och YT mäss avdelningar, vi har haft kundtillfällen under Näste Oil Rally Finland och Arctic Rally Finland skötta av Dezoo.

Sponsorering och annan säljbefrämjande verksamhet har även funnits på programmet. Har inte behövat bekymra mig, med Dezoo det har alltid fungerat över förväntningarna.
— Mathias Tallberg, VD, SKT Suomi Oy

Dezoo oli toteuttajana BMW xDrive Tourilla 2015. Kiertue kävi yhteensä 23 paikkakunnalla tehokkaalla aikataululla. Palaute Dezoon toiminnasta niin asiakkailta kuin jälleenmyyjiltämmekin on ollut erinomaista. Erityismaininnan Dezoo saa oma-aloitteisuudestaan.
— Henri Jantunen, Marketing and Communications Manager, BMW Group Suomi

Olemme toimineet yhteistyössä Dezoo Oy:n kanssa jo vuosia liittyen tapahtumiin, messuihin, myymälämateriaaleihin, teippauksiin, myyjäkoulutuksiin, koeajokiertueisiin, uutuuksien lanseerauksiin yms.
Dezoo Oy on suunnittelut ja hoitanut käytännön toteutukset hyvin pitkälle kokonaisvaltaisesti. Olemme olleet tyytyväisiä monivuotiseen toimivaan ja hyvin vaivattomaan yhteistyöhön.
Parasta mielestäni on se, että eri toteutukset ovat olleet kustannustehokkaita avaimet käteen periaatteella ja riittävän laadukkaasti SEATin brändiarvoja tukevia.
Näin meille itsellemme on jäänyt enemmän aikaa varsinaiseen myyntityöhön.
— Jari Salmi, Brand Manager, VV-Auto Group Oy/SEAT